JX003-01-4cf2730513.jpg

Elektrische BBQ / Grill aansteker / Looftlighter

BBQ Rotisserie Ring 57 CM (E.U. Version) 2e kansje

Normale prijs € 99,00 Speciale prijs € 79,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
B01CYDANO8-9999
Dit 2e kansje is al eens bij een klant geweest. Je ziet dit aan de verpakking: de originele verpakking ontbreekt, of de originele verpakking is beschadigd en beplakt met stickers. Maar het artikel is helemaal in orde, nooit gebruikt, gecontroleerd én je krijgt de oorspronkelijke garantie. Dus: neem je voordeel!

Rotisserie Ring met een doorsnede van 57 CM derhalve geschikt voor zogenaamde Kettle BBQ's of Kogel BBQ's met dezelfde doorsnede. Past onder andere op de Kettles van Weber Ø 57 CM.

Deze BBQ ring is een ideale aanvulling op je Kogel BBQ (o.a. van Weber) want doordat het motortje je vlees of andere producten rond laat draaien wordt je product veel egaler bruin en is de kans op aanbranden aanzienlijk kleiner.

Hierdoor is het tevens gezonder dan conventioneel BBQ'en omdat je bereid product géén contact maakt rechtstreeks met een bakplaat of rooster (aanbranden).

Zowel spit als vleesvorken van RVS gemaakt en niet van verchroomd staal zoals sommige concurrenten. Bij verchroomd staal kunnen chroomdeeltjes loslaten en in het voedsel terecht komen. Dit is ongezond en dus onwenselijk. Bij ons product heeft u daar dus géén last van!

Betreft een complete set bestaande uit:

1 X Bbq Ring van 57 CM Doorsnede
1 X Gril spit uit RVS incl. eindstuk (roller)
2 X Vleesklemmen uit RVS
1 X Elektrische motor 220 Volt
1 X Motorhouder
1 X Gebruikshandleiding

Ideaal cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag, kerst of gewoon lekker voor je zelf!
Meer informatie
Naam BBQ Rotisserie Ring 57 CM (E.U. Version) 2e kansje
EAN B01CYDANO8-9999
SKU B01CYDANO8-9999
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBQ Rotisserie Ring 57 CM (E.U. Version) 2e kansje
Uw waardering