238704887-843bea0000.jpg

BBQ Rooster van roestvrij staal (201 Grade) met doorsnede van 46,5 CM voor Kamado en Kogel BBQ's 2e kansje

BBQ XL Pizza Steen van Cordieriet Ø 38 CM en 2 CM Dik 2e kansje

Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 19,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
JX380P-9999

Dit 2e kansje is al eens bij een klant geweest. Je ziet dit aan de verpakking: de originele verpakking ontbreekt, of de originele verpakking is beschadigd en beplakt met stickers. Maar het artikel is helemaal in orde, nooit gebruikt, gecontroleerd én je krijgt de oorspronkelijke garantie. Dus: neem je voordeel!

Een pizzasteen is onmisbaar voor het maken van de meest knapperige bodems, flammkuchen, pizzas, heerlijke verse broden of zelfs koekjes op jouw barbeque! Met een pizzasteen creëer je een écht steenoven effect.

Dit effect krijgt je nooit op een RVS of gietijzeren grillplaat. Belangrijk is de pizzasteen langzaam mee te laten warmen met je bbq. Opwarmtijd bedraagt ca. 10-15 minuten bij 250 °C – 280 °C. Plaats deze er dus meteen in wanneer je je bbq aansteekt.

Naast de bbq is deze pizzasteen ook uitermate geschikt voor in de oven.


Na gebruik reinig je de pizzasteen met warm water en een sopje. Doe 'm nooit in de vaatwasmachine.

Deze ronde pizzasteen heeft een doorsnede 38 CM en is extra dik uitgevoerd, maar liefst 2 CM. Hoe dikker de pizzasteen hoe beter de warmteverdeling en hoe minder gevoelig voor warmteschommelingen.

Deze steen is gemaakt van cordieriet. Cordieriet is voedselveilig. Dit mineraal is vele malen sterker dan keramiek en is bestand tegen een thermische schok. Omdat de steen enigszins poreus is, trekt de steen het vocht uit het deeg, wat zorgt voor de bekende knapperige pizzabodem!

Meer informatie
Naam BBQ XL Pizza Steen van Cordieriet Ø 38 CM en 2 CM Dik 2e kansje
EAN JX380P-9999
SKU JX380P-9999
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBQ XL Pizza Steen van Cordieriet Ø 38 CM en 2 CM Dik 2e kansje
Uw waardering