Lifter for kamado only - 2e kansje

Lifter for kamado only - 2e kansje

885604041-49fce2fbf3.jpg

JX Set of plate setter and lifter for Ø 46 CM Large Kamado BBQ - 2e kansje

BBQNOVATION Gietijzeren grill combinatie set voor 57 CM Kogel BBQ's - 2e kansje

Normale prijs € 119,00 Speciale prijs € 89,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
JXC543C-9999

Dit 2e kansje is al eens bij een klant geweest. Je ziet dit aan de verpakking: de originele verpakking ontbreekt, of de originele verpakking is beschadigd en beplakt met stickers. Maar het artikel is helemaal in orde, nooit gebruikt, gecontroleerd én je krijgt de oorspronkelijke garantie. Dus: neem je voordeel!

Gietijzer slaat veel hitte op en geeft deze af bij contact met een mooi stuk vlees, vis of groente. Hierdoor schroeit het vlees eerder dicht en blijven de sappen beter bewaard.

Voor prachtige grill marks (mooie ruitjespatroon op uw vlees) en een krokante bite is het gietijzeren rooster onmisbaar. Het Gietijzeren rooster houdt de hitte aanzienlijk beter vast dan een standaard RVS-rooster.


Gietijzer is met koolstof verrijkt ijzer. Dit materiaal is bijzonder omdat het de warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig verspreidt en uitstekend vasthoudt. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en wordt het grilll rooster overal even warm. Er ontstaat geen hot spot en je product wordt overal over het rooster gelijkmatig gegrilld. 


Deze set is een modulair systeem van 4 reguliere grill roosters en een bakplaat met 2 verschillende kanten. De bakplaat heeft een geribbelde kant en een vlakke kant. Afhankelijk van gebruik kan dus de onderkant of bovenkant worden gebruikt. Alle elementen kunnen simpel worden uitgenomen met de bijgeleverde roestvrijstalen "lifter". Het modulaire systeem heeft als voordeel dat U makkelijk elementen kunt verwisselen en tevens makkelijker kolen / briketten kunt bijvullen of herpositioneren dan bij een vast rooster. Daar gietijzer erg zwaar is, is het onhandig om een heel rooster uit de BBQ te moeten halen, zeker als deze warm is!


Past op de meeste 57 CM kogel BBQ's, waaronder in ieder geval alle Weber kogel BBQ's van 57 CM.


Inhoud:

- Gietijzeren frame

- 3 Gietijzeren langwerpige grill roosters

- 1 Gietijzeren rond rooster (midden)

- 1 Gietijzeren langwerpig grill plaat met 2 verschillende zijden

- 1 Roestvrijstalen lifter

Meer informatie
Naam BBQNOVATION Gietijzeren grill combinatie set voor 57 CM Kogel BBQ's - 2e kansje
EAN EANJXC543C-9999
Merk BBQNovation
SKU JXC543C-9999
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBQNOVATION Gietijzeren grill combinatie set voor 57 CM Kogel BBQ's - 2e kansje
Uw waardering