2084955565-217c4b91ac.jpg

BBQNovation multifunctioneel RVS Rib Rack / Rib Rek

1220118350-0f4cb270c9.jpg

Teppanyaki bakplaat / plancha uit RVS geschikt voor een gasfornuis

BBQNovation multifunctioneel dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren rooster

€ 28,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
JXCP460
Dit gietijzeren rooster van BBQNovation is een must voor iedere BBQ liefhebber en keukenprins(es). Dit rooster is namelijk aan twee kanten te gebruiken. De ene kant is glad voor het bakken van bijvoorbeeld een eitje, groentes of garnaaltjes en de andere zijde is geribbeld en daardoor geschikt voor grotere objecten als een steak of een visje waar u de mooie Maillardstreepjes wilt zien.
Het mooiste van dit product is echter dat U dit rooster zowel op de BBQ als op uw gasfornuis kunt gebruiken. Het is geschikt voor gas, electra, oven en natuurlijk op de BBQ.

Gietijzer slaat veel hitte op en geeft deze af bij contact met een mooi stuk vlees, vis of groente. Hierdoor schroeit het vlees eerder dicht en blijven de sappen beter bewaard.
Voor prachtige grill marks (mooie ruitjespatroon op uw vlees) en een krokante bite is het gietijzeren rooster onmisbaar. Het Gietijzeren rooster houdt de hitte aanzienlijk beter vast dan een standaard RVS-rooster.
Gietijzer is met koolstof verrijkt ijzer. Dit materiaal is bijzonder omdat het de warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig verspreidt en uitstekend vasthoudt. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en wordt het grilll rooster overal even warm. Er ontstaat geen hot spot en je product wordt overal over het rooster gelijkmatig gegrilld.

Specificaties:

Afmetingen: Lengte 45,5 CM ; Breedte 25,3 CM ; Hoogte 1,6 CM
Materiaal: Gietijzer
Dubbelzijdig bruikbaar: Ja
Geschikt voor: Gasfornuis, Electrisch koken, Oven, BBQ
Vaatwachinebestendig: Nee
Meer informatie
Naam BBQNovation multifunctioneel dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren rooster
EAN 0635292427299
Merk BBQNovation
SKU JXCP460
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBQNovation multifunctioneel dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren rooster
Uw waardering