1990164157_8015-1b5bf508a5.jpg

Reer blusdeken

2084955565-217c4b91ac.jpg

BBQNovation multifunctioneel RVS Rib Rack / Rib Rek

BBQNovation Vulkaankegel 30 CM voor Kamado en Kogel BBQ's voor direct en indirect grillen

€ 22,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
JXBV305
Deze Vulkaankegel maakt jouw Kamado of Kogel BBQ nog leuker. Je kan namelijk met dit apparaat je vuur en temperatuur nog beter reguleren voor zowel direct als indirect grillen. Deze kegel kan je aan twee kanten gebruiken.

Direct grillen – Bij deze methode wordt de kegel met de brede kant naar beneden geplaatst dus met de kleine opening naar boven. De houtskool wordt in de trechter verdeeld. Op deze manier bereikt u veel hogere temperaturen precies boven de kegel om bijvoorbeeld vlees snel dicht te schroeien. Plaats uw voedsel op het grillrooster direct boven de kegel.

Indirect grillen 1- Bij deze methode wordt dezelfde positie gebruikt echter wordt nu het voedsel aan de rand van het rooster gelegd zodat dit niet direct boven de kegel ligt. De temperaturen zijn langs de rand dus veel lager en meer geschikt voor langzamer garen.

Indirect grillen 2- Bij deze methode wordt de kegel ondersteboven gebruikt, met de grote opening dus aan de bovenkant. De houtskool wordt nu vervolgens buiten de kegel verdeeld. Verdeel nu uw te grillen voedsel (bijvoorbeeld een bierkip) op het grillrooster direct boven de trechter. De warmte komt nu ook indirect bij het klaar te maken gerecht en zorgt ervoor dat het voedsel dus indirect gaart.

Deze kegel is vervaardigd uit RVS (roestvrijstaal)

Onderkant kegel meet 30 CM en bovenkant 16 CM.

Past op alle Kogel BBQ's met een doorsnede van 47 CM en groter en tevens op Kamado's met een roostermaat van 46 CM en groter.
Meer informatie
Naam BBQNovation Vulkaankegel 30 CM voor Kamado en Kogel BBQ's voor direct en indirect grillen
EAN 0635292427312
Merk BBQNovation
SKU JXBV305
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBQNovation Vulkaankegel 30 CM voor Kamado en Kogel BBQ's voor direct en indirect grillen
Uw waardering