Auspit en andere BBQ Accessoires

Auspit Accessoires

 

Met de accessoires van Auspit kan je jouw Auspit precies zo aankleden als jij dat wilt. Wanneer je bijvoorbeeld de Basis set van Auspit in bezit hebt, dan is de gepatenteerde “Spitmate”  een niet te missen attribuut om jouw set nog meer mogelijkheden te geven. Of je wilt je Auspit op een special manier bevestigen op bijvoorbeeld een terras of aan een BBQ, kijk dan eens bij één van de Auspit BBQ adapters in het assortiment.

 

 

Auspit kits en accessoires zijn ideale cadeaus voor bijvoorbeeld vaderdag , verjaardagen of Kerstmis. Neem snel een kijkje in het assortiment en vergeet niet om zo nu en dan terug te komen want er worden steeds weer nieuwe producten ontwikkeld om je Auspit nog meer mogelijkheden en gebruiksgemak te geven!

 

Weergegeven:
Sorteren op:

BBQ Rotisserie Ring voor Weber 57 CM Kogel BBQ's

Deze BBQ Ring valt niet binnen het assortiment van Auspit. Dit is een OEM product geschikt voor Weber 57 CM kettle BBQ's.Rotisserie Ring met een doorsnede van 57 CM derhalve geschikt voor zogenaamde K..

€ 99,95

Meater Plus Draadloze thermometer (50m)

De Meater: voor iedereen die van buiten koken houdt of gebruik maakt van een BBQ!De Meater is 's werelds eerste volledig draadloze slimme vleesthermometer. De Meater probe heeft 2 sensoren om zowel de..

€ 109,00

Universeel Rotisserie mandje

Universeel Rotisserie mandje Dit mandje kan op ieder spit met een maximale dikte van 12 MM voor ronde spitten en 10 MM voor vierkante spitten. Met dit mandje maakt u uw rotisserie spit een stuk v..

€ 29,95

Universele XL spiezen set van RVS (5 stuks)

Universele Extra lange spiezen set gemaakt van RVS (roestvrij staal). Betreft 3 lange en 2 kortere spiezen . Doordat deze set gemaakt is van duurzaam RVS gaat deze lang mee en heb je geen last van los..

€ 19,95

BBQ Systeem - Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ's

Absolute basisuitrusting voor alle houtskoolbarbecues met een diameter van 57 cm. Onder andere geschikt voor Weber. Gemaakt van roest vrij staal (RVS)...

€ 34,95

Gietijzeren grill combinatie set voor 57 CM Kogel BBQ's

Complete gietijzeren BBQ grill rooster set voor 57 CM kogel BBQ's. Gietijzer slaat veel hitte op en geeft deze af bij contact met een mooi stuk vlees, vis of groente. Hierdoor schroeit het vlees ..

€ 109,95

Brikettenhouder R.V.S. voor 47 en 57 CM Kogel BBQ's (o.a. Geschikt voor Weber)

 Brikettenhouder R.V.S. voor 47 en 57 CM Kogel BBQ's (o.a. Geschikt voor Weber)Brikettenhouder gemaakt van duurzaam roestvrijstaal (R.V.S.) Speciaal ontwikkeld voor gebruik in 46 en 57 CM kog..

€ 24,95

Gietijzeren Korean BBQ insert voor gebruik met Gourmet BBQ Systeem

ProductbeschrijvingDé perfecte accessoire voor een gezellig en sociaal etentje!Traditioneel worden er op de Korean BBQ reepjes dun gesneden vlees of vis gelegd. Vlees of vis is meestal gemarineerd..

€ 29,95
3 in 1 Aanbieding Set: Barbecue systeem rooster + Sear Grate insert + Koreaanse BBQ insert -37%

3 in 1 Aanbieding Set: Barbecue systeem rooster + Sear Grate insert + Koreaanse BBQ insert

BBQ Systeem- Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ's:Absolute basisuitrusting voor alle houtskoolbarbecues met een diameter van 57 cm. Onder andere geschikt voor Weber. Gemaakt van roestvrij staa..

€ 124,85 € 79,00

Gietijzeren 'Sear Grate' voor gourmet bbq systeem

Gietijzeren 'Sear Grate' voor gourmet bbq systeemDeze gietijzeren accessoire verdeelt de warmte veel beter dan het standaard geleverde stalen / ijzeren rek dat wordt meegeleverd bij de BBQ. Tevens..

€ 29,95

RVS Opwarm / Grill/ Rook uitbreidingsrooster - Voor gebruik met 57 CM Kettle BBQ's

Voegt bijna de helft van een volledig rooster toe aan je 57 CM Kettle BBQ. Perfect voor grillen, roken, opwarmen en warm houden.Het open rooster is gemaakt om rond de omtrek van het reguliere rooster ..

€ 19,95

BBQ Rotisserie Ring 57 CM met spiesen set

Rotisserie ring met spiesen set geschikt voor o.a. Weber kogel grills van 57 CM doorsnede. 1. Plat Design- Met ronde spiesen schuift je eten met de zware kant naar beneden, maar met deze platte S..

€ 59,95
BBQ Systeem - Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ's + Gietijzeren 'Sear Grate' voor gourmet bbq systeem 							-27%

BBQ Systeem - Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ's + Gietijzeren 'Sear Grate' voor gourmet bbq systeem

Aanbiedingsset van BBQ Systeem - Grillrooster van RVS voor 57 CM Kettle BBQ's én de Gietijzeren ' Sear Grate " voor gourmet BBQ Systeem.BBQ Systeem: Absolute basisuitrusting voor alle houtskoolbarbecu..

€ 74,90 € 54,95

Dekselhouder voor 47 en 57 CM Kettle BBQ's. Onder andere geschikt voor Weber.

Past op de meeste 47 en 57 CM Kettle BBQ's. Past in ieder geval op beide typen van Weber.U heeft uw handen vrij met deze super handige dekselhouder! Nooit meer gehannes met de deksel van uw Kettle BBQ..

€ 19,95
Auspit Firetray -22%

Auspit Firetray

FiretrayDeze " firetray " is de oplossing voor waar een open vuur niet mogelijk of gepast is. Deze tray is gemaakt van 304 Roestvrijstaal dus zeer solide uitgevoerd. Ideaal voor op de camping, het str..

€ 89,00 € 69,00

Auspit Spitmate Junior

Spitmate JuniorDe " Spitmate"  is onze unieke kook-cilinder die het mogelijk maakt om te genieten van gerookte groeten, cashewnoten , vleesgerechten , kippenvleugels , knoflookgarnalen , mo..

€ 84,00