JXC438-LIFTER-ONLY-7ee5d44d6d.jpg

JX Lifter voor plate setter / conveggtor voor Ø 46 CM Large Kamado BBQ

JX Set van plate setter en lifter voor Ø 46 CM Large Kamado BBQ

€ 62,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
JXC438
Deze set is de ideale uitbreiding voor jouw Kamado BBQ Large. Deze set bestaat uit de Platesetter en de lifter voor de Platesetter en is geschikt voor de meeste Kamado's met een binnen doorsnede van 46 CM.

De Platesetter zorgt voor een barrière tussen je Kamado en jouw creaties die je aan het bereiden bent. De platesetter is zo ontwikkelde dat deze de ideale luchtstroom genereert. De indirecte warmte van de warmteplaat die vrij komt maakt van jouw Kamado BBQ feitelijk een oven. Ideaal voor langzaam op lage temperatuur garen dus. Je vlees, groenten of vis verbrandt niet meer aan maar gaart gelijkmatig.

De lifter voor de platesetter is zo gemaakt dat je deze platesetter heel makkelijk uit je kamado kan tillen. Deze is exact op maat ontworpen voor deze maat platesetter.

Inhoud van deze set:
Plate setter Large Ø 46 CM
Lifter voor deze Plate setter

Geschikt voor grote Kamados met een diameter van +/- 46 cm, zoals de Big Green Egg large, Bastard Kamado large, Kamado Joe Classic large, Patten Kamado large, Kamado Joe classic large, Auplex Kamado large, Monolith large, Grill Guru Kamado large , Saffire Kamado Large en anderen.
Meer informatie
Naam JX Set van plate setter en lifter voor Ø 46 CM Large Kamado BBQ
EAN 0635292427046
Merk JX
SKU JXC438
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JX Set van plate setter en lifter voor Ø 46 CM Large Kamado BBQ
Uw waardering